Telefoon
Openingsuren
Ma - Vri: Op afspraak
Professional?

Over ons

Welkom bij N’accent

Ik ben Nathalie, mama van 2 dochters (2006 en 2015) en een plusdochter (2007). In het jaar 2000 ben ik afgestudeerd in de richting Grafische Technieken. Gevolgd door een hogere opleiding Orthopedagogie. Toch heeft de grafische microbe me nooit echt losgelaten. In 2019 hebben we geïnvesteerd in een grootformaatprinter, lamineermachine en hittepers, hieruit ontstond N’accent.

We kunnen een brede waaier aan producten aanbieden die te maken hebben met visuele communicatie. Gaande van textielbedrukking, tot banners, stickers, voertuigbestickering, reclamepanelen, zandstraalfolie, werfborden, affiches, …  enzovoort.

Naast ons aanbod voor de professionele klanten, hebben wij ook een aanbod voor de particuliere klanten in onze webshop met muursticker. Ook voor persoonlijke projectjes, denk maar aan kledij voor  vrijgezellenfeestjes, fotobehang, stickers, … enzovoort, staan we graag voor je klaar.

Heb je een idee dat je graag wil uitwerken, contacteer ons gerust. We luisteren naar jouw ideeën en denken graag met je mee hoe we deze kunnen realiseren. Hierbij streven we altijd naar het afleveren van een kwalitatief eindproduct.

Tot binnenkort!

Nathalie.