Telefoon
Openingsuren
Ma - Vri: Op afspraak

Kledij bedrukking

Kledij bedrukken

 

Voor wie?

Wij bedrukken kledij (en ander textiel) voor zowel professionele als particuliere klanten.

 

Wat?

  • werkkledij van Blåkläder
  • bedrijfskleding
  • promotionele kledij
  • accesoires (zoals mutsen, petten met verwijderbare patch, draagtassen, keycords,…) voor een evenement of feestje
  • gepersonaliseerde geschenken (zoals bijvoorbeeld een geboortepakketje: een bedrukte baby body of slabbetje of handdoek in een bedrukte katoenen tas)

Je kan bij ons terecht voor zowel de aankoop van de kledij als de bedrukking ervan. Wij vinden het belangrijk dat de kledij is afgestemd aan jouw noden, dus wij luisteren graag wat u precies nodig heeft en gaan samen op zoek naar de juiste kledij voor u. Neem vrijblijvend contact op en ontdek ons ruim assortiment aan t-shirts, sweaters, hoodies, hemden, schorten, polo’s,…

 

Hoe?

De bedrukking gebeurt via hittetransfer. U kan rekenen op een mooie grote bedrukking die gezien wordt! Wij gebruiken enkel hoogstaande kwaliteitsfolie die zeer dun, soepel, wasbestendig en kleurvast is, en die aangebracht wordt met een professionele hittepers, waardoor u heel lang kan genieten van uw bedrukte kledij!

Wist u bijvoorbeeld dat onze ‘standaard’ folies wasbaar zijn tot 80° en droogkast bestendig zijn? Uiteraard moet u wel ook altijd rekening houden met de wasvoorschriften van uw kledij.

 

 

Enkele realisaties