Telefoon
Openingsuren
Ma - Vri: Op afspraak

Textielbedrukking

Textielbedrukking

Geniet van de voordelen van textielbedrukking:

  • extra zichtbaarheid
  • professioneel ogend
  • bevorderen van groepsgevoel binnen je onderneming of vereniging,
  • …en er zijn er ongetwijfeld nog!

 

Als u kiest voor textielbedrukking bij N’accent, dan kiest u voor duurzame en comfortabele kledij, gepersonaliseerd met uw logo, slagzin of andere…

Bij ons kan u terecht voor zowel de aankoop van uw textiel als de bedrukking ervan. Hoofzakelijk verdelen wij B&C en Kariban, maar ook andere merken kunnen aangeboden worden. Wij vinden het belangrijk dat de kledij is  afgestemd aan uw noden.

Elk merk heeft een ruim aanbod waaruit wij gaandeweg een selectie hebben gemaakt van de meest kwalitatieve artikelen per merk. Zo bieden wij van de merken B&C en Kariban standaard de truien aan uit de “Low Schrinkage” collectie, die zich uitermate lenen voor een perfecte bedrukking én tegelijk sterk, wasbestendig en comfortabel zijn.

De bedrukking gebeurt via hittetransfer. Bij ons kan u steeds rekenen op een mooie grote bedrukking die gezien wordt! Ook voor de bedrukking gebruiken wij enkel hoogstaande kwaliteitsfolie die zeer dun, soepel, wasbestendig en kleurvast is, in combinatie met een professionele hittepers, waardoor u heel lang kan genieten van uw gepersonaliseerde kledij!

 

Hoe gaat het in z’n werk: Uw logo wordt geplot (gesneden) op onze grootformaatprinter uit een rol gekleurde folie. De overtollige folie wordt handmatig gepeld. Eens het logo goed gepositioneerd is op de kledij wordt het via de hittetransferpers op het textiel overgebracht. Hierbij is de juiste temperatuur en een goede druk uiterst belangrijk.

Enkele realisaties: