Telefoon
Openingsuren
Ma - Vri: Op afspraak

Stickers

Stickers

Stickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren, afmetingen en voor verschillende toepassingen. Bovendien zijn ze bij ons al te verkrijgen vanaf 1 stuk tot grote oplages.

 

Uitgesneden stickers

Hierbij vertrekken we van een rol gekleurde vinylfolie waaruit een ontwerp geplot (gesneden) wordt op onze grootformaatprinter. De overtollige folie wordt gepeld en een applicatietape wordt aangebracht zodat de letters makkelijk kunnen gekleefd worden op het voorziene oppervlak.

Geprinte stickers

Een ontwerp wordt geprint op een witte beprintbare rol vinyl op onze grootformaatprinter. Nadien wordt deze ook in de gewenste vorm geplot. Voor duurzame toepassingen kan een laminaatlaag toegevoegd worden die de print beschermd tegen weersomstandigheden en krassen.

Muurstickers

Een muursticker is een leuke en goedkope manier om een kamer of ruimte op te fleuren. Wij hebben een ruim aanbod ontwerpjes van muurstickers voor in de living, slaapkamer, dressing, kinderkamer, enzovoort.

Ons assortiment muurstickers vind je hier.

Heb je interesse in een muursticker? Stuur ons een mailtje: laat ons weten van welke sticker je prijs wenst (als je erop klikt zie je onderaan het nummer) en hoe groot deze mag zijn.

Vind je niet wat je zoekt tussen ons aanbod? We maken graag een ontwerpje op maat.